Forretningen:

Målsætningen for forretningen er at fremstå som en kvalitetsbevist forretning, der udfører opgaver inden for traditionelt og alternativt binderi og dekorationer til enhver festlig lejlighed, bryllup og begravelse.

Konceptet bag forretningen bygger på kreativitet og vort princip om, at vi ikke går på kompromis med vores faglige stolthed. Der leveres altid produkter af høj kvalitet.

Vi giver alle kunder en professionel, personlig og ens behandling, således at de oplever en helhed, hvor personlighed og ægthed er i fokus.

Det skal være en spændende og inspirerende oplevelse at komme i forretningen, og kunderne skal fornemme den hyggelige atmosfære.

Målsætningen har gjort forretningen velbesøgt af ikke alene danske kunder fra nær og fjern, men også kunder fra udlandet gæster os.

 

For at leve op til forretningens målsætning leveres kun 1. klasses kvalitetsarbejde. Indkøb af blomster foretages direkte hos grossister på Copenhagen Markets (det nye Grønttorv) 2 til 3 gange om ugen, så vi ved selvsyn kan sikre os blomsternes kvalitet.

Vi vælger omhyggeligt de blomster, der kan leve op til vores kompromisløse krav.

Vi tilbyder et skiftende sortiment, der tager højde for årstiden og de aktuelt gældende trends.

At bestille blomster i vores forretning er en tillidssag. Vi sætter en ære i altid at imødekomme kundernes ønsker og personlige smag.

Alt i forretningen stilles op i farver så overblikket bevares.

Klik på billedet for at se forretningen!


Forretningen
Følg os på nettet
Michael Find · Bramstræde 4 · 3000 Helsingør · Telefon 4921 0143 · 4921 0186 · E-mail: mail@michaelfind.dk